You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Magnetmadras (4 terapi)

Flere visninger

Magnetmadras (4 terapi)

14-000-01

4 terapi magnetmadras
Sov dig til sundhed og velvære.


Magnetmadrassen indeholder 4 terapier som er; magneter, negative ioner, infrarød terapi og germanium.

En magnetmadras modvirker jordstråler. Madrassen er produceret i et slidstærkt materiale. Støv og smuds vil ikke trænge ind i madrassen.

Der er en stærk og en svag terapiside. Den stærkevirkende side af madrassen, er siden hvor mærket med fødder er placeret.

Special Price 1.299,00 kr

Pris: 1.599,00 kr

Status: På lager

* Påkrævede felter

Detaljer

4 TERAPI VIRKNING.

4 terapi er en terapeutisk behandlingsform, som understøtter hinanden. der kan lindre problemer i kroppen og styrke kroppens naturlige helingsproces.

Magneter:

Denne terapiform har en positiv indvirkning på muskler, blodcirkulation og udrensning af affaldsstoffer. Magneter kan lindre muskelproblemer. Magnet terapi kan også stimulere blodkar, som fremmer blodcirkulation, hvilket resultere i forøget ilt til organer og væv.

Negative ioner:

Negative ioner findes i luften, vi indånder og i vores krop. De neutraliser frie radikaler, genopretter cellers stofskifte og styrker immunforsvaret. Desuden renser de blodet, afbalancere det autonome nervesystem, fremmer dyb søvn og sund fordøjelse. Balancen imellem negative og positive ioner er vigtig, fordi negative ioner neutraliserer de skadelige virkninger af positive ioner. I begyndelsen af 1900 tallet var forholdet i atmosfæren 1,2 negative ioner for hver positiv ion. Det har desværre ændret sig til, at der nu er 1,2 positive ioner for hver negativ ion. Vi har også positive og negative ioner i vores krop, og forholdet mellem ioner i luften påvirker også forholdet i kroppen. Ionerne kommer ind i kroppen gennem lungerne og huden, hvorfra de så rejser gennem blodet til celler i hele kroppen.

Infrarød terapi:

Infrarød terapi påvirker især blodet, hvor test viser, at blodets optagelse af ilt kan stige med 1,5 gang. Alle levende organismer akkumulerer affaldsstoffer af forskellige slags over deres levetid. Kroppen kan selv fjerne nogle af disse affaldsstoffer, dog kan dette forbedres med hjælp fra infrarød terapi. Infrarød terapi kan også forbedre ens immunforsvar ved at give beskyttelse imod virus og bakterier.

Germanium:

Dette stof arbejder med kroppens ion balance, ligesom ”negative ioner” også gør det. Dog fjerner Germanium de skadelige positive ioner, hvor det andet er en tilførsel af flere negative ioner. Man kan derfor sige, at de har relaterede positive virkninger. Man kan blive mere frisk, få mere energi og kroppen kan føles i bedre balance. Ved at Germanium mindsker positive ioner fra kroppen, vil kroppen blive udrenset og derved opnå en bedre balance.

Reaktioner:

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af en 4 terapi magnetmadras. Reaktionerne kan komme straks første nat, i løbet af nogle nætter eller først i løbet af nogle uger. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4 dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Advarsel:

Vi anbefaler ikke magnetsengetøj til personer med pacemaker, dårligt hjerte eller gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Vi anbefaler ikke at man lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.

Magnetmadras (4 terapi)

DKK

1.599,00 kr

0