You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Frister for julegavekøb i Danmark

Mandag d. 17. december kl. 12

Sidste frist for at få sendt julegaver med almindeligt brev.

Torsdag d. 20. december kl. 12

Sidste frist for bestilling af julegaver, der skal afsendes med Quickbrev eller pakke med omdeling. De vil blive omdelt fredagen, hvor Postnord har sidste omdeling inden jul.

Fredag d. 21. december kl. 12

Absolut sidste chance for at få en julegave frem før jul. Du skal blot få julegaven sendt til et posthus, da Postnord ikke har omdeling lørdag.

Afhentning på posthus

Sidste chance for at afhente dine pakker på posthusene er lørdag d. 22. december. Dog er der mange posthuse, der også har åbent søndag d. 23. december, men tjek altid butikkens åbningstider.

Fysisk butik

Du har også mulighed for at købe din julegave i vores fysiske butik nær Kolding.

Mandag d. 17. december kl. 9.00 - 20.00
Tirsdag d. 18. december kl. 9.00 - 16.00
Onsdag d. 19. december kl. 9.00 - 16.00
Torsdag d. 20. december kl. 9.00 - 20.00
Fredag d. 21. december kl. 9.00 - 16.00

Ring til 75 36 77 11, hvis du har spørgsmål til tidsfristerne, så vil vi gøre hvad vi kan, for at få din julegave frem til jul.

Betaling

De viste priser er inklusiv dansk moms (25%). Priserne er dagspriser. Vi tager imod Dankort, eDankort, Visa Dankort, Maestro, MasterCard, Visa og Visa Electron.

Der tages ikke gebyr ved betalingen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Bendix Trading. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Når du handler med Bendix Trading indgås aftaler på dansk.

Bestil inden kl. 12

Ved bestilling inden kl. 12:00 på hverdage afsendes ordren samme dag. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere bestillingstid.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordremodtagelse, undtagen Færøerne og Grønland.

Alle varer sendes med Post Nord. Alle varer leveres så længe lager haves.

Fragt omkostninger

Når du handler på Bendix-Trading.dk, betaler vi som hovedregel for fragten i Danmark. Magnetsmykker bliver sendt i boblekuvert som b-brev og leveres fragtfrit i din postkasse indenfor 4-7 hverdage. Man kan også få sendt magnetsmykker som quickbrev for 29 kr. med levering indenfor 1-3 hverdage. Magnet- og uldsengetøj sendes gratis, som pakker til det Post Nord udleveringssted du har valgt. Vælger du Post Nord omdeling koster det 59 kr. i fragt i Danmark.

Ved køb af kun magnetsmykker til Norge, Finland, Sverige, Tyskland, Færøerne og Grønland koster det 29 kr. i fragt. Ved køb af salver, uld- og magnetsengetøj koster det 99 kr. til Norge, Finland, Sverige, Tyskland og Færøerne.

Ved pakker op til 2 kg koster det 99 kr. til Grønland. Over 2 kilo koster det 199 kr.

Norge og Grønland skal ikke betale moms, da de er uden for EU.

Øvrige udland skal indhente tilbud.