You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Gratis Fragt i Danmark. Øvrige Fragtomkostninger.

Når du handler på Bendix-Trading.dk, betaler vi som hovedregel fragten på magnetsmykker i Danmark. Magnetsmykker bliver sendt i boblekuvert som b-brev og leveres fragtfrit i din postkasse indenfor 5-10 hverdage. Man kan også få sendt magnetsmykker som quickbrev for 29 kr. med levering indenfor 1-3 hverdage.

Ønsker du Post Nord omdeling og dermed pakken leveret ved din dør, er der en egenbetaling på 59,00 kr. for fragt i Danmark. Fragt vil fremgå i slutsaldo, når du går til betaling af dine bestilte vare.

Forsendelse af smykker til Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Færøerne og Grønland er der en egenbetaling på 29,00 kr. i fragt.

Forsendelse af salver, uld- og magnetsengetøj til Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Færøerne er der en egenbetaling på 99,00 kr. i fragt.

Til Grønland er der en egenbetaling til fragt op til 2 kilo på 99.00 kr. Over 2 kilo er egenbetaling til fragt 199.00 kr.

Norge og Grønland er fritaget for moms, da de er uden for EU.

Øvrige udland skal indhente tilbud.

Bestil inden kl. 12.00

Alle bestillinger inden kl. 12:00 på hverdage afsendes samme dag. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere bestillingstid eller vare som ikke er på lageret.

Alle varer sendes med Post Danmark. Alle varer leveres så længe lager haves.