You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Handelsbetingelser-Bendix Trading.

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: Bendix Trading v/Niels Erik Beck.
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nummer: 17523384
Adresse: Bønstrupvej 11, 6580 Vamdrup
E-mail adresse: info@bendix-trading.dk
Telefonnummer: 45 2288 0288

Betaling

De viste priser er inklusiv dansk moms (25%). Priserne er dagspriser. Vi tager imod Dankort, eDankort, Visa Dankort, Maestro, MasterCard, Visa og Visa Electron.

Der tages ikke gebyr ved betalingen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Bendix Trading. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Når du handler med Bendix Trading indgås aftaler på dansk.

Bestil inden kl. 12

Ved bestilling inden kl. 12:00 på hverdage afsendes ordren samme dag. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere bestillingstid.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordremodtagelse, undtagen Færøerne og Grønland.

Alle varer sendes med Post Nord. Alle varer leveres så længe lager haves.

Fragt omkostninger

Ved køb af magnetsmykker, sende de bestilte vare fragtfrit i Danmark. Magnetsmykker bliver sendt som brev, og afleveres direkte i din postkasse. Magnet- og uldsengetøj sendes gratis som pakker til det Post Danmarks udleveringssted. du har valgt. Med Post Nord omdeling koster det 59 kr. i fragt i Danmark.

Ved køb af kun magnetsmykker til Norge, Finland, Sverige, Tyskland, Færøerne og Grønland koster det 29 kr. i fragt. Ved køb af salver, uld- og magnetsengetøj koster det 99 kr. til Norge, Finland, Sverige, Tyskland og Færøerne.

Ved pakker op til 2 kg koster det 99 kr. til Grønland. Over 2 kilo koster det 199 kr.

Norge og Grønland skal ikke betale moms, da de er uden for EU.

Øvrige udland skal indhente tilbud.


Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Bendix Trading Wepshop.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives i form af en erklæring på e-mail til info@bendix-trading.dkI din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Når du har modtaget varen, er ansvaret dit. Du skal sende din ordre retur til os, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Varer undtaget fortrydelsesretten

1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, herunder forsendelsesudgift der svarer til vores standardfragt. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Bendix Trading.
Bønstrupvej 11,
6580 Vamdrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Åbningstider: Mandag & torsdag kl. 9-20, Tirs-, ons- & fredag kl. 9-16

Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Ombytning

Hvis magnetsmykket er blevet for langt eller for kort, kan du blot sende smykket retur og vi vil tilpasse det efter dine medsendte mål gratis for dig. Vi strammer og løsner også låsen på dit smykke, hvis du ønsker det. Dine udgifter er kun returforsendelsen. Smykkerne skal returneres forsvarligt og gerne i en boblekuvert, evt. den som smykket er modtaget i.

Når du sender et smykke retur, er det vigtigt, at du husker at skrive, hvilken ny længde smykket skal have, og adressen smykket skal sendes til.

Enhver vare kan ombyttes indenfor 14 dage, dog betinget af at varen er i samme stand, som den blev modtaget i. Du skal selv betale fragten for varer, der returneres. Returvarer bedes vedlægges dit navn, en kopi af faktura eller bon, samt hvilken størrelse og vare, du ønsker istedet. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 dage.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

I følge købeloven, kan du reklamere over dit produkt i 24 måneder. Du kan altså reklamere over dit produkt, hvis du indtil 24 måneder efter købet finder fejl og mangler, som ikke skyldes almindelig slid, uagtsomt eller fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det betyder, at hvis din vare går i stykker, så kan du gå til sælger i to år og bede om at få skaden udbedret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Den nye købelov opererer med en formodningsfrist, som gælder de første seks måneder. Formodningsreglen betyder, at hvis varen går i stykker inden for de første 6 måneder efter købet, er der en formodning for, at varen var defekt fra start af. Det betyder samtidig, at inden for de første 6 måneder er det sælgeren, der skal bevise, at kunden har behandlet varen forkert. Efter den normale bevisbyrderegel er det forbrugeren, der skal bevise, at der er en mangel ved varen, men denne hovedregel undtages i den nye købelov inden for de første 6 måneder efter købet.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Reklamationer bedes vedlægges dit navn, kopi af faktura eller bon, og hvad der er galt med varen. Ved reklamation sendes varerne til os.

Bendix Trading
Bønstrupvej 11
6580 Vamdrup

Du kan også få ekspederet din reklamation ved at møde personligt op på vores adresse. Henvendelse til os kan ske via info@bendix-trading.dk eller via henvendelse til vores kundeservice på tlf. 2288 0288

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@bendix-trading.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage såfremt betingelserne herfor er opfyldt, til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os hos Bendix Trading, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Bendix Trading. v/Niels Erik Beck og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejer af Bendix Trading v/Niels Erik Beck har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Bendix Trading er Ejer Niels Erik Beck.

Oplysninger afgivet til Bendix Trading videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Bendix Trading v/Niels Erik Beck har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bendix Trading v/Niels Erik Beck via e-mail info@bendix-trading.dk

Spørgsmål

Spørgsmål er altid velkomne.

Henvendelse til os kan ske på info@bendix-trading.dk eller til vores kundeservice på tlf. 2288 0288