FAQ listen

Bendix-Trading er fra d. 5. maj 2015, solgt til Danolan v/Hanne og Niels Erik Beck
Alle produkter kan købes hos DanolanOfte stillede spørgsmål

1. Hvordan virker magneter og magnetisme på kroppen?

Magneters positive indvirkning på kroppen og vores velbefindende er veldokumenteret. Derfor er interessen for magnetisme og magneters effekt på kroppens funktioner stigende. Vi er alle omgivet af et naturligt magnetfelt. Dette magnetfelt har en indvirkning på kroppens celler, og er medvirkende til at skabe balance og dermed styrke vores immunforsvar. Det øger iltoptagelsen i blodet, forbedrer kredsløbet og fremmer udrensningen af affaldsstoffer i kroppen. Denne udskillelsesproces fremmer vores generelle helbredstilstand, alt sammen til gavn for vores almene velvære.

2. Skal magneterne sidde tæt på huden for, at have en effekt?

Når du vælger et smykke er det vigtigt at du syntes det er smukt til dig, i sit design og er behageligt at bære. Du skal føle glæden ved dit smykke, så du har lyst til at bære det. Fordi smykket har den bedste effekt, når du bærer det på dig. Smykker og magneter behøver ikke at berøre huden for at have en virkning. Kan derfor godt placeres uden på tøj eller lægges under et lagen. Jo tættere magneten er placeret mod huden, jo større effekt vil kunne mærkes. Magnetens styrke (gauss) har ligeledes en betydning for effekten. Eksempelvis kan man placere flere magneter, direkte på et problem på kroppen for at opnå en større og hurtigere lindring. Magneter kan fås i mange størrelser, styrker (gauss) og i forskellige udgaver. Det kan være; som ægte sten, halskæder, armbånd, ringe, i armbind, knæbind, strømper og sko eller kan være indsyet i puder, sengetøj og madrasser. Kan også fås som enkelmagneter, der kan placeres direkte på det ømme sted på kroppen med et plaster.

3. Er der bivirkninger ved brug af magnetsmykker og magnetsengetøj?

Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især oplever magneters påvirkning. Nogle personer mærker ingen ændring, imens andre kan føle en kortvarig forværring af de gener, som man ønsker behandlet og gerne vil af med. Forbigående symptomer kan være; problemer i hovedet, lettere svimmelhed, generel utilpashed, problemet bliver værre og en følelse af mathed og træthed. Generne vil ofte være kortvarige, og kan mindskes ved at bruge magneterne i kortere tid af gangen, eller bringes til ophør ved helt at undlade brug af magneter indtil symptomerne er klinget af. Opstår der en forværring, kan det være pga. en øget udskillelse af affaldsstoffer og en afbalancering af kroppens generelle tilstand. Det kan anbefales at drikke vand til at understøtte udrensningsprocessen

4. Hvem kan ikke bruge magnetsmykker og magnetsengetøj?

Som udgangspunkt kan alle bruge smykker og sengetøj med magneter. MEN, er du bruger af pacemaker, eller andet elektroudstyr på kroppen, skal du være opmærksom på, om magnetismen fra smykker og magnetmadrasser kan påvirke disse. Er du i tvivl, så spørg altid der, hvor du har fået pacemaker o.a. udleveret. Har du et svækket immunsystem, som har vanskeligt, ved eksempelvis at klar en almindelig forkølelse, må du bruge magnetsmykker og magnetsengetøj i det omfang, som du føler din krop kan stå imod. Ud over dette, er det dit almene velbefindende og dit velvære, som du skal bruge som trivselsmåler. Men spørg altid din egen læge, hvis du er i tvivl om magneters indvirkning på dig.

5. Hvor længe kan jeg gå med mit magnetsmykke?

Magnetsmykker har en fysisk påvirkning og en kosmetisk betydning. Uanset om det er det ene eller andet, kan du gå, stå, sidde eller ligge med dine smykker på, så længe du finder glæde og velbehag ved at bære dem.

6. Hvordan får jeg størst glæde og gavn af mit magnetsmykke?

Når du vælger et smykke er det vigtigt at du syntes det er smukt til dig, smukt i sit design og er behageligt at bære. Du skal føle glæden ved at se og bære dit smykke. Dit smykke har den bedste effekt, når du har det på dig.

Nogle vælger deres smykker ud fra magneternes effekt og styrke, og syntes ikke design og udseende er vigtigt. Vores erfaring er, at sådanne smykker tit ikke bliver brugt og derfor kommer til at ligge i en skuffe, hvor ingen har gavn og glæde af dem.

7. Hvor længe holder magneter den magnetiske effekt?

Efter 20 år vil man kunne måle et mindre tab af magnetismen i magneterne, men dog ikke i en grad, som forringer effekten af magneterne. Det vil sige, at risikoen for slitage eller at du mister magneten er større end tabet i magnetens styrke.

8. Er det altid godt at gå med magnetsmykker eller ligge i magnetsengetøj?

Magneter har normalt en gavnlig indvirkning på vores krop og almene tilstand, og eventuelle bivirkninger er tit af kort varighed. Så brug af magnetsmykker og magnetsengetøj er tit et temperamentsspørgsmål om, hvad du har det bedst med. Magnetterapi virker først og fremmest ved, at den påvirke blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Dette kan nogle mærke med det samme, ved at kroppen bliver behagelig varm og veloplagt. Varmefølelsen kan opstå, fordi blodets gennemstrømning kan blive forøget, samtidig med at alle de små blodkar i hudoverfladen får tilført nyt ilt og affaldsstoffer udskilles. Magnetsengetøj giver os mulighed for, selv at behandle vore egne skavanker på en enkel og nem måde – også når vi sover. .

9. Kan jeg beholde magnetsmykkerne på i bad uden at de tager skade?

Magnetsmykkerne tager ikke skade af vand, sæbe og et dagligt bad. Ej heller af en tur i klorvand i en svømmehal. Havvand med højt saltindhold er derimod skadeligt for magneterne, og for de fleste smykker hvor der indgår metaller. Smykker i titanium og stål oxiderer ikke som sølv og kobber, afgiver derfor sjældent misfarvninger på huden. Sølv og kobber er mere påvirkeligt af kroppens surhedsgrad og kan derfor give misfarvninger på huden og ændre smykkets udseende.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på
tlf. 2288 0288 eller info@bendix-trading.dk